Nog nachtje slapen - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Mieke en Erik - WaarBenJij.nu Nog nachtje slapen - Reisverslag uit Utrecht, Nederland van Mieke en Erik - WaarBenJij.nu

Nog nachtje slapen

Door: Mieke

Blijf op de hoogte en volg Mieke en Erik

10 Januari 2011 | Nederland, Utrecht

Het is net een zwangerschap (alleen dan met een leuker eindresultaat :p), 9 maanden geleden boekten we onze ticket en overmorgen zijn we uitgeteld, want dan vliegen we!! Die 9 maanden zijn (gelukkig) voorbij gevlogen, de laatste week hebben we nog allerlei voorbereidingen gedaan en vanavond nog even tas inpakken en dan zijn we klaar om te gaan :) Morgen vertrekken we eerst richting Brussel waar we dan eerst in een hostel gaan overnachten en woensdag ochtend stijgen we om 8uur op :)

Aaaaah :D

**Tot zover dit bericht** ;)

• 10 Januari 2011 - 20:58

Hannah :

Hele goede reis toegewenst.
    Ik hoop dat jullie veilig aankomen met ongelovelijk mooi weer!

• 10 Januari 2011 - 23:31

Ria Gerrits:

We hebben het eerste bericht
    gelezen en wensen jullie veel plezier
    op reis en kijken uit naar verder nieuws. Het ga jullie goed.

Groetjes mama en papa van Erik

• 11 Januari 2011 - 07:30

Yvonne:

Goede reis en have fun!

• 11 Januari 2011 - 08:04

Manja:

Ha Mieke,

Geniet van jullie reisperiode de komende maanden. Ik hoop dat ik ook zo'n relaxte bevalling heb als jullie :).
    Nog bedankt voor het invoeren van alle EVC lijsten, dat scheelt ons een hoop werk.

Groet,

Manja

• 11 Januari 2011 - 10:40

Marlies:

Whoeehoe...het gaat nu echt beginnen. en aftellen totdat het vliegtuig opstijgt. Utrecht-Brussel-Madrid is trouwens al een kleine wereldreis;)
    Heeeel veel plezier daar en hopelijk horen we snel van jullie:)
    Goede reis!
    Liefs Marlies

• 12 Januari 2011 - 16:06

Marek:

goede reis :)

• 12 Januari 2011 - 17:40

Fransca:

Nog 6 uurtjes en dan landen jullie in Argentinië!! Vond het super leuk om jullie uit te zwaaien vannacht/ochtend. Geniet er lekker van en succes met de warmte:p

• 12 Januari 2011 - 19:52

Harry:

Dag Mieke,
    Ik wens jullie een heel mooie reis!
    Dank voor de laatste mails & werkberihcten.

• 13 Januari 2011 - 14:40

Elke:

zijn jullie goed aangekomen?? ik hoop het!
    veel plezier daar!
    (en vergeet niet veel berichtjes en foto's etc te posten zodat wij ook een beetje kunnen meegenieten van jullie mooie tijd:)
    xx