Llueve
Door: Mieke en Erik
Blijf op de hoogte en volg Mieke en Erik
16 Januari 2011 | Argentinië, Buenos Aires
¡Hola!
Het regent vandaag, dus mooie dag om weer even wat te vertellen over wat we hier allemaal aan het doen zijn.
Het is alweer onze vierde dag hier en we beginnen ons steeds meer thuis te voelen. Vrijdag en gister hebben we door de stad gelopen en het was erg leuk om meer van de stad te zien.
17 Januari 2011 - 13:44
Fransca:
Hey
Leuk verhaal om te lezen en dat jullie zo heerlijk genieten!! Hoe is jullie eerste les geweest vandaag? (dat begon vandaag toch?)
xxx Fransca
ps. die paprika en ui zijn inderdaad wel heel groot en raar:p -
17 Januari 2011 - 17:55
Marlies:
Leuk om weer wat van jullie te horen en wat meer foto's te zien :)
Wel een cultuurschok lijkt me als je daar rondloopt.
Jullie 'studentenhuis' ziet er in het echt ook wel goed uit! Kun je het vast wel een maandje volhouden.
Have fun en suc6 met de lessen! -
17 Januari 2011 - 21:40
Hi!:
Leuk om het allemaal even te lezen wat jullie meemaken daar in het verre Argentinië. En als het goed is hebben jullie vandaag ook de eerste Spaanse lessen gehad... Ik ben zó benieuwd hoe het gegaan is... Hou ons maar goed op de hoogte..:)
Liefs, mam